Održan 4. Sisački Tomos susret

U subotu, 3. lipnja, Ulica Stjepana i Antuna Radića (Korzo) u Sisku pretvorila se u središnje mjesto okupljanja ljubitelja Tomos mopeda. Ovaj 4. Sisački Tomos susret organiziran je u sklopu obilježavanja Dana grada Siska, u suradnji s Gradom Siskom i Turističkom zajednicom grada Siska, a okupio je 65 sudionika iz cijele Hrvatske.

Događaj je započeo prijemom i prijavom sudionika, nakon čega je uslijedilo svečano otvorenje izložbe Tomos mopeda na Korzu. Posjetitelji su mogli uživati u raznolikosti modela, razmjenjivati iskustva i dijeliti svoju strast prema ovoj legendarnoj marki.

Jedan od najatraktivnijih trenutaka susreta bilo je natjecanje u vožnji sporosti s Tomos mopedima. Sudionici su pokazali svoje vještine i preciznost, najbolji među njima bili su Dejan Vuković koji je osvojio prvo mjesto, Robet Zgurić na drugom i Matija Zagorac na trećem mjestu.

Nakon natjecanja, organizirana je promotivna vožnja koja je obuhvatila slikovitu rutu. Sudionici su krenuli iz Siska prema Vurotu, a zatim su se uputili prema Župiću te Planinarskom domu Matija Filjak. Kratka pauza na vidikovcu omogućila je svima da uživaju u predivnom krajoliku. Vožnja je nastavljena kroz Pecki te završila u Donjoj Bačugi, u Caffe baru Zelena dolina.

Nakon ručka, dodjele pehara i zahvalnica, sudionici su se vratili u Sisak organiziranim povratkom.

Veliko hvala svim sudionicima koji su svojom prisutnošću uveličali ovaj susret i doprinijeli njegovom uspjehu.